Projektötlettől

a fenntartási időszak végéig

Teljes körű pályázatmenedzsment sikerdíjas konstrukcióban

"

Stratégia megalkotása

Felmérjük az igényeidet. Fontos, hogy legyenek konkrét célok, elképzelések, amit pályázati forrás segítségével meg tudunk valósítani. Segítünk a számodra legmegfelelőbb lehetőség kiválasztásában.

Ha vannak célok és nyitott pályázati lehetőség, akkor a felhívás alapján megtörténik az előminősítés különböző módszerek által, hogy érdemes-e pályázni, illetve milyen feltételekkel.

Ezt követően szerződést kötünk a pályázatírásra és a projekt menedzselésére, a sikerdíj és annak fizetési ütemezésének közös meghatározásával.

"

Pályázat készítése

Elkezdődik a pályázat írása a pályázatíróval történő folyamatos egyeztetések alapján. Az ideális szállítók és kivitelezők kiválasztásában is segítséget nyújtunk.

Az elkészült pályázati anyagot a jóváhagyásod után benyújtjuk. Amennyiben az szükséges, a hiánypótlási szakaszban feltárt hiányosságokat pótoljuk.

Ezután következik a pályázat elbírálása, melynek során a pályázat kiírója meghozza döntését a pályázat elfogadásáról vagy elutasításáról.

"

Projekt megvalósítása

Pozitív támogatói döntés esetén, folyamatosan segítünk, részt veszünk a megvalósításban, minden információ és segítség megadásával.

Amennyiben bármilyen változás történik a projekt lebonyolítása alatt, támogatási szerződésmódosításokat készítünk és nyújtunk be.

 A pénzügyi elszámolások összeállítását és benyújtását is elvégezzük.

Felkészülünk az esetleges helyszíni ellenőrzésekre, azokon részt veszünk és segítjük annak lefolytatását.

A 3 vagy 5 éves fenntartási időszak alatt benyújtjuk a fenntartási és záró-fenntartási jelentéseket, nyomon követjük a kötelező vállalások teljesítését.

A fenntartási időszak leteltét követően a projekt lezárásával fejezzük be a közös munkát.

"

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén!